• JINCHI UNIT EMAS INDUSTRI
  • Produksi Peralatan
  • kita ISO900:2015  Sertifikat

Napa Sampeyan Milih Kita

Kekuwatan perusahaan

Gunggunge perusahaan kasebut udakara 4,000 meter persegi lan jumlah karyawan udakara 60.

rincian â – –

Teknologi sing apik banget

JCU MOLD cekap babagan desain produk, desain cetakan, nggawe cetakan, cetakan injeksi lsp.

rincian â – –

Layanan sing apik

Kita nyedhiyakake efisiensi dhuwur lan solusi fleksibel kanggo macem-macem pelanggan garis saka kabeh jagad.

rincian â – –

Volume Sales

Saiki, meh 300 set cetakan, kalebu cetakan injeksi, diekspor saben taun, kanthi volume penjualan taunan rata-rata udakara 30 yuta yuan

rincian â – –




  • Babagan Kita

JINCHI UNITE MOLD (JCU MOLD) diadegake taun 2005 ing ngganti 'sawijining kutha, kutha dongguan, sing ditepungi minangka "kampung halaman Mold". Ing wiwitan pambentukan, JCU Mupang diwatesi 600 meter persegi kanthi 14 karyawan. Wiwit ngadeg, perusahaan wis maju kanthi cepet lan tetep. Ing taun 2011, wilayah perusahaan wis berkembang saka 600 meter persegi dadi 2,000 meter persegi, kanthi udakara 30 karyawan. Selaras karo ide pangembangan ing pirang-pirang arah, perusahaan nyiyapake pabrik cetakan injeksi cedhak perusahaan ing taun 2016. Nalika saiki, total wilayah perusahaan tekan 4,000 meter persegi lan jumlah karyawan udakara 60.

Produk Unggulan